Contact

De mai bine de 100 de ani, STADA are grijă de bunul tău cel mai de preţ: sănătatea ta. Preocuparea pentru sănătatea şi bunăstrarea oamenilor este în centru atenţiei pentru STADA. Filozofia şi misiunea companiei se bazează pe asta. Mesajul “TOATE CELE BUNE“ exprimă aceasta şi se regăseşte nu numai pe acest website, ci în toate materialele de comunicare ale STADA.

“TOATE CELE BUNE“ înseamnă mai mult decât o dorinţă. “TOATE CELE BUNE“ exprimă standardul STADA - şi de aceea este direcţia pentru cei peste 7.000 de angajaţi STADA la nivel global.

“TOATE CELE BUNE“ înseamnă calitate. Calitatea tuturor produselor STADA. Calitatea materialelor de producţie folosite, a serviciilor oferite şi a condiţiilor de muncă - toate acestea conduc către eforturile STADA. Pentru că noi suntem convinşi că mediul de lucru de calitate permite o activitate de calitate, ceea ce conduce la produse mai bune.

De aceea, “TOATE CELE BUNE“ reprezintă baza succesului. Doctori, farmacişti şi pacienţi apreciază produsele noastre - numai în Germania sunt alese de mai bine de 80 milioane de ori pe an. Iar creşterea noastră solidă ne permite să comercializăm produsele noastre în condiţii avantajoase.

“TOATE CELE BUNE“ se exprimă international pentru că oamenii îşi urează “Toate cele bune“ peste tot în lume. STADA doreşte să împărtăşească aceasta către toţi: Sănătatea şi-o poate permite oricine.

 

In this spirit

all the best :) from STADA


STADA M&D SRL

Codul unic de inregistrare: RO32203534
Numarul din registrul comertului: J40/10997/2013
Capital social: 15.646.450 RON
Splaiul Independentei no.1, Bl.16, Sc.2, Et.2, Ap.38, Sector 4, Bucuresti
Tel: +40 (21) 3160640
Fax: + 40 (21) 3160638
http://www.stada.com